onsdag 12 augusti 2009

nu är det vardag igen

ja nu märks det att vardagen har dragit igång igen. Nu ramlar de in papper med landstingets logga *suck* det är ögon kontroll coh så ska vi till OTA (ortopedtekniska avd) Robins ståskal är för litet så det ska göras nytt. Nu kommer det nog inte bli ett helt skal som han har nu och detta ska nog vara ledat i knäna i stället.
Sen blir det sjukgymnastik med. Får se hur mycket det kommer att bli...
Idag var vi på affären och handlade. Då får Robin syn på en kvinna i rullstol. Han blev jätte lycklig och började genast att skrika: - Titta mamma, tjejen har samma som mig, hon rullar!
Gissa om jag skämdes *s* svarade honom att ja du har ju din rullstol på förskolan. Kvinnan vände sig om och log mot Robin så han var nöjd iallafall *s*
Han älskar att träffa andra som har rullstol. så vi ska se om det kanske finns någon "rullstolsgrupp" på hab. Kanske kan fixa det trots att han är så liten.
Idag fick Micke reda på att han fick dag jobbet så nu kommer han jobba 7-16 mån-fre och det känns underbart.
Idag blev det en 50 min promenad med stavarna, men fy vad tungt det kändes. Så nu är det verkligen dags att kämpa sig förbi denna svackan...
Snart dags för sängen för i morgon börjar jag kl 6 igen...
godnatt allihopa...

1 kommentar:

  1. Vad rart att han gillar rullstolskompisar :) Tekla ska nog få sin första nu i höst. Blir spännande. Hoppas ni hittar en rullstolsgrupp!

    SvaraRadera