tisdag 2 mars 2010

gillar inte snö, vårt uterum har rasat

Ja inatt rasa vårt uterum. Snön faller från taket ovanför =( inte roligt, under dagen har det rasat ännu mer så nu är det bara småbitar kvar av vårt plast tak =( Fördelen är att vi måste göra om det till våren, kan bli skoj ju *s*


så här såg det ut i natt när det började att rasa.


efter en dag av rasande

det är massa snö som har rasat in.


Men det är fortfarande massa snö kvar på taket. Gissar på att det ramlar ner under morgondagen.


Mina söta små änglar

Mysigt att dela fotölj, titta på tv och busa lite.

Idag har Rasmus varit på sitt sista BVC besök. Han har vuxit på längden 112 cm men inte gått upp så mycket i vikt. Väger 17,3 kg. Ligger på medelkurvan på längden men ett snäpp under medelkurvan på vikten. Hon sa att det var ok så länge han mår bra och det gör han ju.
Sedan skulle det skickas en remiss till logopeden då han fortfarande inte pratar rent. Hon frågade om han alltid vågade prata och då började jag fundera om det är därför han är så tyst på förskolan! Måste ta upp det med personalen. Kanske är så att de andra inte orkar/vill lyssna när de inte förstår vad han säger. Jag vet att han blir frustrerad när vi inte förstår honom. Han vill ju inte gärna gå till förskolan så jag tror att det är något som inte är som det ska. SÅ nu får vi se vad logopeden säger.

Snart dags att sova för i morgon kommer det byggarbetare kl 7.00 vi ska äntligen få handikappanpassat badrum så Robin kan få tvätta sig själv efter tex maten. Härligt ska det bli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar