torsdag 29 mars 2012

V 38+0

Ja då går man in i v39 och nu är det 13 dagar kvar :-) har varit hos BM och där var allt bra. Gått upp 11 kg, sf måttet låg på 38. Blodtrycket låg på 130/70. Så det var ju jättebra.

Robin har nu tillbringat 1 vecka på reghab för Inprovning av sina nya ortroser. Det gick jätte bra, trots att det var otroligt tufft. Träna från 8.30-15.00 varje dag är inte helt lätt.
Hela Robin har blivit en liten solstråle, vet inte vad det beror på, om det är självförtroendet han har fått efter att han går mer, eller all uppmärksamhet han får för sin rullstolsåkning. Kan även bero på att vi har bytt medicin (för överaktiv urinblåsa) hur som helst är han nästan alltid glad, hjälper till med det han kan och det allra viktigaste Han VILL göra saker själv, testar det mesta och får inga utbrott om han inte kan. Så himla härligt att se.


Rasmus har blivit väldigt stor helt plötsligt men alla känslor är lite svårt att hantera ibland och utbrotten kommer ibland. Men de går ju över. Han är duktig i skolan och det bästa är att han älskar skolan :-)
Förra veckan kom han tvåa i en matte tävling och igår berättade han att han bara hade 1 fel på ett läxförhör om kroppen. Han suger verkligen åt sig kunskap nu och det är underbart att se :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar